• Mail: info@beli-comi.com
  • Tel: +383 44 324 868
Slide background
Mbështetje e Lartë Profesional
Shërbim Kualitativ.
Merrni Konsulten Tuaj FALAS
Ne synojmë të eliminojmë problemet tuaja me teknologjinë e fundit dhe staf adekuat.
Slide background
100% Ne Kohe Reale
Përkushtim
Ne jemi zgjidhja e problemit
Slide background
&
Torno Frez
Shërbime te nivelit te latrë
Slide background
&
Hidraulik Pneumatik
Shërbime te nivelit te latrë

KOMPANIA LIDER NE PERPUNIMIN E METALIT

atë që e premtojm e realizojm

Kompania Beli Comi është një furnizues kryesor i pneumatikës, hidraulikës, filtrimit dhe produkteve të kontrollit të lëvizjes. Për më shumë se 25 vjet, ne kemi ofruar një linjë të plotë të produkteve pneumatike dhe hidraulike të mbështetura nga shërbimi i fortë dhe personal i klientëve. Kompania Beli Comi është e angazhuar të jetë një burim gjithëpërfshirës për produkte cilësore 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, 365 ditë në vit.


2. Torno

Punime në torno

3. Frez

Punime në frez

4. Pneumatik

Punime në pneumatik


Projekt i financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë Menaxhuar nga ARDA

Kjo web faqe është zhvilluar me asistencë të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi e plotë e BELI-COMI dhe në asnjë mënyrë nuk paraqet pikëpamjet e Zyres së Bashkimit Evropian në Kosovë.