• Mail: info@beli-comi.com
  • Tel: +383 44 324 868
MIRËSEVINI

FREZ dhe TORNO

Beli Comi është fokusuar totalisht në shërbime profesionale dhe devotshmëri ndaj çdo biznesi i cili kërkon punime me metal, konstruksione metalike dhe mekanike dhe çdo shërbim tjetër ku kërkohet eksperienca disa vjecare në këtë sektor.

Çfarë Është Torno

NE PUNOJME ME TË

Tornja është një mjet makinë që përdoret kryesisht për formimin e copave të metalit (dhe nganjëherë të drurit ose materialeve të tjera) duke shkaktuar që pjesët e punës të mbahen dhe të rrotullohen nga torno, ndërsa një vegël mjetesh përparohet në punë duke shkaktuar veprimin e prerjes. Torno bazë që është projektuar për të prerë stendat cilindrike të metalit është zhvilluar më tej për të prodhuar fije vida, punë të ngushtë, vrima të shpuara, sipërfaqe gungore dhe boshte.


Projekt i financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë Menaxhuar nga ARDA

Kjo web faqe është zhvilluar me asistencë të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi e plotë e BELI-COMI dhe në asnjë mënyrë nuk paraqet pikëpamjet e Zyres së Bashkimit Evropian në Kosovë.