• Mail: info@beli-comi.com
  • Tel: +383 44 324 868
MIRËSEVINI

HIDRAULIKA

Beli Comi është zgjedhja e duhur për të gjitha nevojat tuaja të riparimit hidraulik. Ekipi ynë i riparimit hidraulik ka më shumë se 25 vjet eksperiencë në riparimin dhe ri-prodhimin e cilindrave.

Çfarë është hidraulika

NE PUNOJME ME TË

Një sistem hidraulik qarkullon të njëjtin lëng në mënyrë të përsëritur nga një rezervuar fiks që është pjesë e lëvizësit kryesor. Lëngu është një lëng pothuajse jo-i ngjeshur, kështu që aktuatorët që drejton mund të kontrollohen në pozicione, shpejtësi ose forca shumë të sakta. Shumica e sistemeve hidraulike përdorin vaj mineral për median e përdorimit, por lëngjet e tjera të tilla si uji, glikoli etileni ose llojet sintetike nuk janë të pazakonshme. Sistemet hidraulike zakonisht kanë një njësi të dedikuar për çdo makinë.


Projekt i financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë Menaxhuar nga ARDA

Kjo web faqe është zhvilluar me asistencë të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi e plotë e BELI-COMI dhe në asnjë mënyrë nuk paraqet pikëpamjet e Zyres së Bashkimit Evropian në Kosovë.