• Mail: info@beli-comi.com
  • Tel: +383 44 324 868
MIRËSEVINI

PNEUMATIKA

Beli Comi është zgjedhja e duhur për të gjitha nevojat tuaja të riparimit pneumatik. Ekipi ynë i riparimit pneumatik ka më shumë se 25 vjet eksperiencë në riparimin dhe ri-prodhim.

Çfarë Është Pneumatika

NE PUNOJME ME TË

Shumica e qarqeve pneumatike funksionojnë me fuqi të ulët - zakonisht rreth 2 deri 3 kuaj fuqi. Dy avantazhe kryesore të qarqeve të drejtuara nga ajri janë kostoja fillestare e tyre e thjeshtë dhe thjeshtësia e dizajnit. Për shkak se sistemet e ajrit funksionojnë me presion relativisht të ulët, përbërësit mund të bëhen prej materialeve relativisht të lira - shpesh nga proceset e prodhimit në masë të tilla si derdhja me injeksion plastike ose zinku ose aliazh alumini. Secili proces ul operacionet e mesme të përpunimit dhe koston.


Projekt i financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë Menaxhuar nga ARDA

Kjo web faqe është zhvilluar me asistencë të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi e plotë e BELI-COMI dhe në asnjë mënyrë nuk paraqet pikëpamjet e Zyres së Bashkimit Evropian në Kosovë.