• Mail: info@beli-comi.com
  • Tel: +383 44 324 868
MIRËSEVINI

RRETH NESH

Ne jemi një kompani e përpunimit të metaleve që besojmë se kemi një kohë të mirë duke bërë atë që duam, dhe ne e duam atë që bëjmë.

Rreth  Kompanisë

Historiku

Beli Comi u themelua para 25 viteve si një kompani e kontrolluesve të ajrit dhe hidraulik dhe furnizues i pajisjeve. Puna jonë e madhe dhe përkushtimi ndaj klientëve tanë na ka ndihmuar të rritemi dhe të bëhemi furnizues kryesor i kontrolleve, pajisjeve dhe sistemeve pneumatike dhe hidraulike që jemi sot.
Vizioni ynë është që të mbajmë angazhimin tonë për të ofruar produkte cilësore të çiftuara me shërbime të jashtëzakonshme "përtej çdo pritjeje". Në Pneumatike dhe Hidraulike, ne vazhdimisht i zgjerojmë aftësitë tona përmes linjave të prodhimit tonë të gjerë dhe me cilësi të lartë, personelit të ditur, teknologjisë inovative dhe shërbimit të paprecedent. Ne jemi krenarë për klientët tanë të përsëritur që vazhdojnë të përdorin Pneumatik dhe Hidraulik për shkak se ata e dinë se ne shkojmë ekstra kilometa tutje.

Klientët tanë më të mirë

Bashkpunimi

Kemi shume bashkpuntore gjithandej Kosoves por disa jan me te vçante.


Projekt i financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë Menaxhuar nga ARDA

Kjo web faqe është zhvilluar me asistencë të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi e plotë e BELI-COMI dhe në asnjë mënyrë nuk paraqet pikëpamjet e Zyres së Bashkimit Evropian në Kosovë.