• Mail: info@beli-comi.com
  • Tel: +383 44 324 868
MIRËSEVINI

NA KONTAKTONI

Beli Comi është këtu që t'ju ofrojë më shumë informacione, të përgjigjet në çdo pyetje që mund të keni dhe të krijoni një zgjidhje efektive për nevojat tuaja.

Na Dërgoni  Porosi

Ne deshirojme te ndegjojme nga ju
  • Adresa: Ramjan, Viti, Kosove
  • Email: info@beli-comi.com
  • www.beli-comi.com

Nëse jeni duke kërkuar përgjigje, do të dëshironim të zgjidhni një problem, ose thjesht doni të na tregoni se si ne e kemi bërë, ju lutem na kontaktoni këtu.


Projekt i financuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë Menaxhuar nga ARDA

Kjo web faqe është zhvilluar me asistencë të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi e plotë e BELI-COMI dhe në asnjë mënyrë nuk paraqet pikëpamjet e Zyres së Bashkimit Evropian në Kosovë.